Frakt & Returer

Varorna levereras med Posten eller Bussgods och kan avhämtas på respektive utlämningsställen. Varorna kan också hämtas hos: 

Trädgårdslust HB
Hemsjövägen 82

441 96  ALINGSÅS 

Leverans från Trädgårdslust sker inom 3 arbetsdagar från att ordern mottagits. Order med ett ordervärde över 3 000 SEK levereras fraktfritt.

 

Ånger / Returer

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto. Så snart vi har mottagit dina returnerade varor återbetalar vi inom 20 dagar tillbaka hela varuvärdet till det konto du angivit.

Frakt och eventuell faktureringsavgift återbetalas ej. Om du har några frågor angående ångerrätten så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor så ska vi hjälpa dig så bra vi kan.

Returadressen är:

Trädgårdslust HB
Hemsjövägen 82

441 96  ALINGSÅS.

Ångerrätten gäller ej beställningsvaror, rabatterade varor eller varor som säljs på REA.

 Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar, lämpligtvis använder du plocksedeln som medföljde i paketet.
Observera att vi inte accepterar postförskott vid returer, så du kan inte skicka tilbaka dina varor på detta sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din retur då inte accepteras.

Observera att ej avhämtad försändelse INTE gäller som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det.

 

Byten

 Du har full bytesrätt av våra varor inom 14 dagar från det att produkten mottogs, även om förpackningen öppnats, men det förutsätter att den inte har använts och att den returneras i välvårdat skick. Vid retur eller byte av produkter står du själv för alla returkostnader exempelvis frakt.

Returadressen är:

Trädgårdslust HB
Hemsjövägen 82


441 96  ALINGSÅS

Bytesrätten gäller ej heller beställningsvaror, rabatterade varor eller varor som säljs på REA.
Bytesrätten är ej tillämplig för företag.

Medskickat i din retur måste finnas ditt namn, adress samt information om hur vi kan betala tillbaka dina pengar, lämpligtvis använder du plocksedeln som medföljde i paketet.
Observera att vi inte accepterar postförskott vid returer, så du kan inte skicka tilbaka dina varor på detta sätt, eftersom de då de inte kommer att lösas ut, du får tillbaka varorna och din byte då inte accepteras.

 

Reklamationer

Vid varumottagning åvilar det kunden, att mottagna varor med förbehåll gentemot fraktbolaget, om det finns synliga skador på emballaget eller andra tecken på fraktskada. I dessa fall skall mottagare skriva ”mottaget med reservation” på fraktdokumentet. Detta är den enda möjlighet för er/oss att ställa krav gentemot fraktbolaget och att mottagaren/leverantör skall kunna få ersättning för skadat eller uteblivet gods. Vi emotser anmärkningar samt reklamationer inom 8 dagar efter mottagande till Trädgårdslust. Därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt, antingen genom en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller några kostnader för returfrakt i samband med detta utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation kontakta oss via mail info@tradgardslust.com och ange att det gäller en reklamation i ämnesraden på mailet så hjälper vi dig att skicka tillbaka produkten på bästa sätt.

Konsumentköplagen / ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Men vänta inte med att påtala felet utan gör det på en gång. Vid tvister som vi inte lyckas lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.